Första veckan efter 4 veckors ledigt

Har varit i Karlskrona denna vecka:) Under veckan har vi haft utbildning i navigation vilket är riktigt kul men att sitta och försöka lära sig all teori är inte riktigt lika kul. Men snart sitter lantern förningen och väjningsregler och krysspejlningen:) och efter ett prov som vi kanske har nästa vecka har man förarbevis:):)
Måndag:
Efter dagens lektioner gick de tre musketörerna till gymmet för att bedriva tiden. Jag tog träningscykeln och körde 30 minuter och kom 15,7 km hyfsat för att vara ett tag sedan som jag cyklade:):) När jag hade 10 minuter kvar började de andra musketörerna att tröttna och ville leka men de fick vänta på mig för de ville ha med mig.. Jag var dock rätt så slut och orkade inte leka så länge men lite vollyboll slag körde vi i alla fall:)
Efter duschen gick jag och Svensson ut på en kort promenad för jag ville ut och fota och fick några fina bilder:)
Tisdag:
Vaknar och är jättetrött och snuvig men klarar mig ganska bra under dagen och på kvällen kör vi innebandy på fysen och i slutet kände jag att det kanske inte var den bästa idén att vara med men men.. Så när middagen har intagits blev det bingen för min del och där sov jag i två timmar till kl 20.30 då jag gick upp och tittade lite på tv.. och chillade.. en tur till Sveas blev det också.. Dock blev natten den sämsta jag upplevt på länge.. vaknade många gånger och mådde asdåligt.. Hade nog feber
Onsdag:
Vaknar och mår lite bättre men trycker i mig lite värktabletter och kör på.. På eftermiddagen läggs ett spontant fyspass in och jag går tillsammans med de andra sjuklingarna, en riktigt bra promenad:):)
Gick efter middagen med Jonte för att "plugga" vid en brygga men istället blev det en lugn stund med samtal:)
Torsdag:
Förkylningen har typ försvunnit dock har halsen börjat värka istället.. Så fyspasset blev promenad för mig även denna dag vilket var tråkigt men jag blir hellre frisk. Att tilläggas till det fyspasset var att vi promenerare lyckades fuska lite;) men det är en annan historia...
Jonte och Nisse hade dröjt sig kvar på fysen så matsalen hade stängt men det löste vi med att gå till Stars and Strips och kolla på fotboll.. De beställde mat och kollade på matchen. Jag kollade på första halvlek.. tycker inte det var så roligt att kolla på Helsingborg mot Djurgården..
Fredag:
En hemsk hemresa med en försening på 2 timmar inte kul men jag kom hem i alla fall och det är huvudsaken.
Tyvärr är halsen inte bättre utan sämre.. Hoppas det försvinner..
Nu helg och då skall det pluggas navigation och vila:)
TREVLIG HELG!!!
RSS 2.0