Ännu en vecka med avrustning och en helg på Sturkö

Ja i veckan har vi fortsatt avrustningen och förhoppningsvis är vi klara med det som kan avrustas. Det har inte varit det roligaste men med rätt sällskap så är det helt okej ändå.

I veckan har vi haft två fys pass. På det ena fys passet gick vi på spinning vilket var helt okej inte så tråkigt som jag hade trott och på det andra så gick vi på poweryoga. Ett mycket intressant "fys pass" vi trodde att det skulle vara lite jobbigare än vad vi trodde yoga var men jag tror inte det längre. Vi låg nog minst i en halvtimme och slappnade av och den andra halvan gjorde vi lite rörelser och andades. Efter fick vi en halvtimme där vi kunde ha fri fys men jag var trött efter att ha legat och vilat i en halvtimme så jag gick och bastade istället vilket var mycket skönt.

Vi hade även två sjömanskapslektioner där vi skulle splitsa en flätad tamp. Jag gillar att splitsa så jag tyckte det var lärorikt och kul. Dessutom "vann" min och Svenssons tamp:)

På fredagmorgonen när vi skulle hissa flaggan så har den legatr i vatten som någon har hällt i som under natten har frusit och gjort en isbit med svenska flaggan i vilket gjorde att vi fick ta varmt vatten och försöka smälta isen. tillslut så fick vi upp flaggan.. Ett kul bus:):) 

Helgen spenderar jag kvar i Karlskrona som vaktens sjöman och jag får äran att bo ombord på HMS Sturkö.
Hittils har jag sett på 7 filmer:)
RSS 2.0