Ett år sedan!

Idagarna var det 2 år sedan som jag ryckte in.. och det är ett år sedan jag med ett "okänt" gäng till Indien! Tiden går fort men just nu njuter jag av det liv jag har och skrattar åt att jag är inne på mitt andra år som anställd sjöman och mitt tredje i försvarsmakten.. Hur fastnade jag här igentligen. Jag skulle ju göra ett basår på chalmers och sedan läsa civilingengör.. Men vem säger att det inte blir så. Har ju inte bestämt mig vart jag är på väg än.

Veckan har inneburit en hel del träning! Tycker det är superkul kanske inte alla pass men många gör jag med glädje och det var ett tag sedan som jag kände det så. Kanske för att jag har ett program och att jag har mål.

Idag kom Maria hit och hjälpte mig färga mitt hår och vi kom in på att vi inte ser träningensom en hobby även om den är det. Men vi ser det mer som att vi inte har slutat jobba förren vi har tränat. Och visst ibland har vi fys på jobbet. Vi har fystid i arbetstiden vilket är ett privilegium!

För att komma tillbaka till Indien så saknar jag alla personer som jag träffade där och jag kommer alltid bära med mig dessa underbara personer! Och vad jag växte under den tiden! Inte bara i min tro utan också som person och jag märker av saker idag som såddes då men nu har de börjat växa! Jag får möjligheten att dela min tro med kollegor och andra vilket är underbart och jag hoppas att det fortsätter och blir mer! Gud är stor och allt är möjligt för honom!

Nu är det dags att sova! God natt
RSS 2.0